Інститут зовнішньополітичних досліджень

укр
eng
+38 (044) 287 52 58

Інститут зовнішньополітичних досліджень

тел. +38 (044) 287 52 58

Новини та події

24
січня
2024

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «УКРАЇНСЬКА ОБОРОННА ПРОМИСЛОВІСТЬ ТА ЇЇ СПРОМОЖНОСТІ В ЗАБЕЗПЕЧЕННІ ПОТРЕБ ФРОНТУ»

Інститут зовнішньополітичних досліджень та Центр досліджень армії, конверсії та роззброєння при сприянні Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошують вас взяти участь у «круглому столі» для іноземних дипломатичних представництв, провідних українських ЗМІ та експертного середовища на тему: «Українська оборонна промисловість та її спроможності в забезпеченні потреб фронту», який відбудеться 7 лютого 2024 року, з 11:00 по 13:10 год., у прес-центрі Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв за адресою: вул. Пирогова, 6-а.
16
листопада
2023

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «Воєнна кампанія російсько-української війни – 2023:уроки для України та висновки на наступний рік»

Інститут зовнішньополітичних досліджень при сприянні Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошують вас взяти участь у «круглому столі» для іноземних дипломатичних представництв, провідних українських ЗМІ та експертного середовища на тему: «Воєнна кампанія російсько-української війни – 2023: уроки для України та висновки на наступний рік», який відбудеться 16 листопада 2023 року, з 11:00 по 13:10 год., у прес-центрі Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв за адресою: вул. Пирогова, 6-а.
14
липня
2023

ПОСТ-РЕЛІЗ КРУГЛОГО СТОЛУ НА ТЕМУ: «Вільнюський саміт НАТО: чи варто було очікувати сюрпризів?»

13 липня 2023 року Інститут зовнішньополітичних досліджень за сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв організував круглий стіл «Вільнюський саміт НАТО: чи варто було очікувати сюрпризів?». Захід провели в приміщенні дирекції «Медіацентр» ДП «ГДІП» і в онлайн-форматі.
11
липня
2023

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «Вільнюський саміт НАТО: чи варто було очікувати сюрпризів?»

Інститут зовнішньополітичних досліджень за сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошують вас взяти участь у «круглому столі» для іноземних дипломатичних представництв, провідних українських ЗМІ та експертного середовища на тему: "Вільнюський саміт НАТО: чи варто було очікувати сюрпризів?", який відбудеться 13 липня 2023 року, з 11:00 по 13:10 год., у прес-центрі Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв за адресою: вул. Пирогова, 6-а.
28
травня
2023

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «Російсько-українська війна як епіцентр глобального геополітичного протистояння»

Інститут зовнішньополітичних досліджень, за сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв, запрошують вас взяти участь у «круглому столі» для іноземних дипломатичних представництв, провідних українських ЗМІ та експертного середовища на тему: «Російсько-українська війна як епіцентр глобального геополітичного протистояння», який відбудеться 5 червня 2023 року, з 11:00 по 13:10 год., у прес-центрі Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв за адресою: вул. Пирогова, 6-а.
22
квітня
2023

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «Російська ядерна зброя в білорусі як загроза європейській безпеці»

Інститут зовнішньополітичних досліджень, Інститут світової політики, Центр військово-правових досліджень, Центр політичних студій «Доктрина» за організаційного сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошує вас узяти участь у круглому столі для іноземних дипломатичних представництв, провідних українських ЗМІ та експертного середовища. Тема круглого столу: «російська ядерна зброя в білорусі як загроза європейській безпеці». Захід відбудеться 25 квітня 2023 року, з 11:00 по 13:15, у Медіацентрі ДП «ГДІП» за адресою: м. Київ, вул. Пирогова, 6-А.
14
квітня
2023

ПОСТ-РЕЛІЗ КРУГЛОГО СТОЛУ НА ТЕМУ: «Формула миру Володимира Зеленського та перспективи її реалізації»

3 квітня 2023 року Інститут зовнішньополітичних досліджень за організаційного сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв організував круглий стіл «Формула миру Володимира Зеленського та перспективи її реалізації». Захід відбувся в онлайн- та офлайн-форматах.
20
березня
2023

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «ФОРМУЛА МИРУ ВОЛОДИМИРА ЗЕЛЕНСЬКОГО ТА ПЕРСПЕКТИВИ ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЇ»

Інститут зовнішньополітичних досліджень при сприянні Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошують вас взяти участь у «круглому столі» для іноземних дипломатичних представництв, провідних українських ЗМІ та експертного середовища на тему: «Формула миру Володимира Зеленського та перспективи її реалізації», який відбудеться 3 квітня 2023 року, з 11:00 по 13:10 год., у прес-центрі Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв за адресою: вул. Пирогова, 6-а.
11
березня
2023

Круглий стіл «Реінтеграція населення деокупованих територій Донбасу і Криму в Україну: права і громадянство»

23 лютого 2023 року Інститут зовнішньополітичних досліджень за організаційного сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв організував круглий стіл на тему: «Реінтеграція населення деокупованих територій Донбасу і Криму в Україну: права і громадянство»
22
лютого
2023

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «Реінтеграція населення деокупованих територій Донбасу і Криму в Україну: права і громадянство»

Інститут зовнішньополітичних досліджень за організаційного сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошує вас узяти участь у круглому столі для іноземних дипломатичних представництв, провідних українських ЗМІ та експертного середовища на тему: «Реінтеграція населення деокупованих територій Донбасу і Криму в Україну: права і громадянство»
02
січня
2023

Щорічний звіт

ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ АНАЛІТИЧНИХ ВИПУСКІВ «INTERNATIONAL WEEKLY», підготовлених Інститутом зовнішньополітичних досліджень у 2022 р.
12
грудня
2022

ПОСТ-РЕЛІЗ КРУГЛОГО СТОЛУ НА ТЕМУ: «Війна в Чорному морі: геополітичні і стратегічні імперативи»

15 листопада 2022 року в Медіацентрі ДП «ГДІП» в онлайн- й офлайн-форматах провели круглий стіл «Війна в Чорному морі: геополітичні і стратегічні імперативи». Захід організував Інститут зовнішньополітичних досліджень за сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв.
17
листопада
2022

ПОСТ-РЕЛІЗ КРУГЛОГО СТОЛУ НА ТЕМУ: «Московський патріархат у російській війні проти України»

31 жовтня 2022 року у Медіацентрі «ГДІП» Інститут зовнішньополітичних досліджень за сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв провели «круглий стіл» на тему: «Московський патріархат у російській війні проти України».
12
листопада
2022

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «Війна в Чорному морі: геополітичні і стратегічні імперативи»

Інститут зовнішньополітичних досліджень за сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошують вас взяти участь у «круглому столі» для іноземних дипломатичних представництв, провідних українських ЗМІ та експертного середовища на тему: «Московський патріархат у російській війні проти України»
27
жовтня
2022

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «Московський патріархат у російській війні проти України»

Інститут зовнішньополітичних досліджень за організаційного сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошує вас узяти участь у круглому столі для іноземних дипломатичних представництв, провідних українських ЗМІ та експертного середовища на тему: «Московський патріархат у російській війні проти України»
26
вересня
2022

ПОСТ-РЕЛІЗ КРУГЛОГО СТОЛУ НА ТЕМУ: «Концепт перемоги в російсько-українській війні»

20 вересня 2022 року у Медіацентрі «ГДІП» Інститут зовнішньополітичних досліджень за сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв провели «круглий стіл» на тему: «Концепт перемоги в російсько-українській війні».
14
вересня
2022

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «КОНЦЕПТ ПЕРЕМОГИ В РОСІЙСЬКО-УКРАЇНСЬКІЙ ВІЙНІ»

Інститут зовнішньополітичних досліджень за організаційного сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошує вас узяти участь у круглому столі для іноземних дипломатичних представництв, провідних українських ЗМІ та експертного середовища на тему: «Концепт перемоги в російсько-українській війні»
04
липня
2022

Пост-реліз круглого столу на тему: «Стратегічні пріоритети української дипломатії у російсько-українській війні: зброя понад усе»

29 червня 2022 року у Медіацентрі «ГДІП» Інститут зовнішньополітичних досліджень за сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв провели «круглий стіл» на тему: «Стратегічні пріоритети української дипломатії у російсько-українській війні: зброя понад усе».
26
січня
2022

ПОСТ-РЕЛІЗ КРУГЛОГО СТОЛУ НА ТЕМУ: «МНОЖИННЕ ГРОМАДЯНСТВО В КОНТЕКСТІ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ»

25 січня 2022 року у Медіацентрі «ГДІП» Інститут зовнішньополітичних досліджень за сприяння Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв провели «круглий стіл» на тему: «Множинне громадянство в контексті національної безпеки України».
18
січня
2022

ПРОВЕДЕННЯ КРУГЛОГО СТОЛУ «МНОЖИННЕ ГРОМАДЯНСТВО В КОНТЕКСТІ НАЦІОНАЛЬНОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ»

Інститут зовнішньополітичних досліджень при сприянні Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошують вас взяти участь у «круглому столі»
03
червня
2020

Шановні читачі!

Повідомляємо Вам, що 03.06.2020 наш сайт зазнав хакерської атаки та було опубліковане фейкове дослідження
18
лютого
2020

Прес-реліз круглого столу на тему: «Свобода слова в умовах інформаційної війни: внутрішній фронт»

18 лютого 2020 року у Медіацентрі «ГДІП» Інститут зовнішньополітичних досліджень та громадська організація “Інтерньюз-Україна” при сприянні Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв провели «круглий стіл» на тему: «Свобода слова в умовах інформаційної війни: внутрішній фронт»
28
листопада
2019

Прес-реліз круглого столу на тему: «Будапештський Меморандум: 25 років нереалізованих гарантій»

28 листопада 2019 року у Медіацентрі «ГДІП» Інститут зовнішньополітичних досліджень за підтримки Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв провів «круглий стіл» на тему: «Будапештський Меморандум: 25 років нереалізованих гарантій».
12
листопада
2019

Проведення круглого столу «Будапештський меморандум: 25 років нереалізованих гарантій»

Інститут зовнішньополітичних досліджень та Центр стратегічних досліджень при сприянні Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошують вас взяти участь у «круглому столі»
31
жовтня
2019

Прес-реліз круглого столу на тему: «Розведення військ на Донбасі як крок до миру чи до поразки?»

31 жовтня 2019 року у Медіацентрі «ГДІП» Інститут зовнішньополітичних досліджень за підтримки Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв провів «круглий стіл» на тему: «Розведення військ на Донбасі як крок до миру чи до поразки?»
24
жовтня
2019

Проведення круглого столу «Розведення військ на Донбасі як крок до миру чи до поразки?»

Інститут зовнішньополітичних досліджень при сприянні Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв запрошують вас взяти участь у «круглому столі»
26
вересня
2019

Круглий стіл «Чи є альтернатива «Нормандскому формату» в парадигмі «Плану Зеленського» щодо завершення війни на Донбасі?»

26 вересня 2019 року у Медіацентрі «ГДІП» Інститут зовнішньополітичних досліджень за підтримки Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв провів «круглий стіл» на тему: «Чи є альтернатива «Нормандському формату» в парадигмі «Плану Зеленського» щодо завершення війни на Донбасі?»
11
червня
2019

Круглий стіл «Безпекові виклики для зовнішньої політики президента України Володимира Зеленського»

11 червня 2019 року у Медіацентрі «ГДІП» Інститут зовнішньополітичних досліджень та Центр глобалістики «Стратегія ХХІ» за підтримки Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв, провели «круглий стіл» на тему: «Безпекові виклики для зовнішньої політики Президента України Володимира Зеленського».
31
травня
2019

Презентація книги "Консульська служба України"

Книга присвячена 100-літтю української дипломатії і розрахована на широке коло вітчизняних та зарубіжних фахівців.
05
березня
2019

Круглий стіл «Денонсація Договору РСМД та її наслідки для України і міжнародної безпеки»

5 квітня 2019 року у медіа-центрі ГДІП відбувся круглий стіл на тему: «Денонсація Договору РСМД та її наслідки для України і міжнародної безпеки», організований Генеральною дирекцією з обслуговування іноземних представництв спільно з Інститутом зовнішньополітичних досліджень.
31
січня
2019

Круглий стіл «Томос і політика»

31 січня 2019 року у медіа-центрі Генеральної дирекції з обслуговування іноземних представництв відбувся круглий стіл на тему: «Томос і політика», присвячений історичному та геополітичному значенню надання автокефалії Православній церкві України.
04
грудня
2018

Круглий стіл на тему «Інтервенція Росії в Чорному та Азовському морях: як запобігти російській морській агресії проти України (політико-дипломатичні аспекти» у медіа-центрі ГДІП

28 листопада 2018 року у медіа-центрі ГДІП відбувся круглий стіл на тему: «Інтервенція Росії в Чорному та Азовському морях: як запобігти російській морській агресії проти України (політико-дипломатичні аспекти)», організований Генеральною дирекцією з обслуговування іноземних представництв спільно з Інститутом зовнішньополітичних досліджень.
04
липня
2018

Круглий стіл на тему «Чого слід очікувати Україні від Брюссельського саміту НАТО (2018)»

3 липня 2018 року у медіа-центрі ГДІП відбувся круглий стіл на тему: «Чого слід очікувати Україні від Брюссельського саміту НАТО (2018)», організований Генеральною дирекцією з обслуговування іноземних представництв спільно з Інститутом зовнішньополітичних досліджень. С
12
травня
2018

Круглий стіл на тему «Європейський вибір України після Революції Гідності: можливості та проблеми»

11 травня 2018 року Інститут зовнішньополітичних досліджень спільно з Генеральною дирекцією з обслуговування іноземних представництв та Київським кооперативним інститутом бізнесу і права провів круглий стіл «Європейський вибір України після Революції Гідності: можливості та проблеми», присвячений Дню Європи в Україні.
05
квітня
2018

Круглий стіл на тему «Що дає Україні статус країни-аспіранта: рух по колу чи наближення до членства в НАТО?»

4 квітня 2018 року у Медіа центрі ГДІП відбувся «круглий стіл» на тему: «Що дає Україні статус країни-аспіранта: рух по колу чи наближення до членства в НАТО?», організований спільно з Інститутом зовнішньополітичних досліджень. На заході обговорили наступні питання: Дилема відносин
30
вересня
2013

Презентація навчального посібника «Експортний контроль в системі міжнародної безпеки»

25 вересня 2013 року в Залі Вченої ради Інституту міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка відбулася презентація навчального посібника «Експортний контроль в системі міжнародної безпеки».
27
травня
2013

Міжнародна конференція: «ВИШЕГРАДСЬКА ГРУПА ТА ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОСТУП УКРАЇНИ ПІД ЧАС ГОЛОВУВАННЯ ПОЛЬЩІ В ОБ’ЄДНАННІ»

Посольство Республіки Польща в Україні та Інститут зовнішньої політики Дипломатичної академії України при МЗС України організовують проведення міжнародної конференції: «ВИШЕГРАДСЬКА ГРУПА ТА ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИЙ ПОСТУП УКРАЇНИ ПІД ЧАС ГОЛОВУВАННЯ ПОЛЬЩІ В ОБ’ЄДНАННІ», яка відбудеться 07 червня 2013 року
19
березня
2013

Експертна дискусія на тему «Щорічний звіт Генерального секретаря НАТО 2012: Оборона – це важливо»

14 березня 2013 року в Дипломатичній академії України при МЗС України відбулася експертна дискусія на тему «Щорічний звіт Генерального секретаря НАТО 2012: оборона – це важливо», яка проводилася Центром інформації та документації НАТО в Україні та Інститутом зовнішньої політики
05
березня
2013

Презентація англомовного видання Інституту зовнішньої політики Дипломатичної академії України при МЗС України: «Трансформаційні процеси в країнах Вишеградської групи та Україні: порівняльний аналіз»

05 березня 2013 року в приміщенні посольства Польщі в Україні відбулася презентація англомовного видання Інституту зовнішньої політики Дипломатичної академії України при МЗС України: «Трансформаційні процеси в країнах Вишеградської групи та Україні: порівняльний аналіз».